Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
    Пак са ми одраскали алфата от-до на паркинга, направо не издържам!!!!!!! Ебаси тъпия град, честно!! Ебаси европейската страна!!
    Верно си е големо с..о...по голяма неколегиалност не съм виждал отколкото във Варна
    Mercedes C 200 compressor

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      Виж това вече не знам. Нека колегата mayhem да каже!
      Доколкото знам от авер таксиметраджия (те в КН са винаги във война за "мойто место")-спирачната течност разяжда боята, попива в метала като масло в дърво и сетне ходи да я боядисваш...ама тва са изродии...играй му едно шило в радиатора и да и "изтечат водите"....
      А по темата- от доста време ме мори дископатия и ел-докторо забрани да шофирам. Наложи и спане на пода-е не издържах-вчера земах, че искарах колата, след загреване на гуменяците се придвижвах със 110 мили/ч на ограничение 30-викам си-така и не ми дават да карам-барем да ми земат книжката. Ама кат ти трее ченге-нема, само дето колегите шофери на тесното джаде земаха да отбиват -грехота...поуплаших ги леко явно и дано не ме е заловила неко камерка, че са кат се замисля глобата може и да прерасте в обвинение за безразсъдно шофиране-6 месеца на държавна издръжка поне за обществено полезен труд не бивам-трудоустроен за неопределено време съм документиран...само тъпотии...
      Last edited by mayhem; d.m.y г., 08:08.
      блаженни са низшите духом...

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Като чуя поп, църква и веднага си спомням онези 5 наказателни точки...
        Иначе това което казваш е така особенно забелязвам че гледаш веднага да помогнеш на новите членове на форума което е добре, щото иначе ще се омотат още в началото, щото тука си е джунгла вече...Ти как мислиш???
        С огромно закъснение ти отговарям,щото не съм влизал тука отдавна!
        И мен ме опраскаха в началото, та да влеза в правия път и аз така правя с вироглавите !
        Тия най -ги обичам, щото ми напомнят за мене, а и мулетата вършат работа, а не жребците!
        Вярно доста калай изядох, но се оказах прав и ти разчистих пътя!Ти и още много други новаци ги поех и с внимание ги преведох, до като станахте годни сами да се справяте.
        После се оттеглих и ви наблюдавам от далеко в поза БсБ( аконякой не знае, това е Буда с Бира!Лексика на Тюлените!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Едно не мога да си обесня аз-как може цял живот само счупени коли и глупави жени да ми се убиват в кухата кратуна.Почва да ми става мъчно за Белгия баси.
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Явно не си роден под щастлива звезда При мен забелязвам кръговрат на всеки 5 години . Добре , че тая година трябва да ми е готина ... иначе после 4 г. скапана работа - гадни коли и очукани женоря
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Явно не си роден под щастлива звезда При мен забелязвам кръговрат на всеки 5 години . Добре , че тая година трябва да ми е готина ... иначе после 4 г. скапана работа - гадни коли и очукани женоря
              Ааа за колата не мога да се съглася, защото си е много готинка
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Мъчно ми е за жената. Тази сутрин се чухме по телефона и тя ми каза че при нея (във Виена) е хубаво времето и излиза на раходка....самичка, защото й е писнало да стои сама вкъщи. Усещам как ми става все по-мъчно и по-мъчно...преди като дойде събота и неделя и ставам сутрин с огромен ентусиазъм как ще се разходим заедно после ще отида да си измия Алфито и после ...обядваме някаде навън, после се шматкаме а сега....нямам желание да си измия колата, нямам апетит, нямам желание за нищо.... единственото ми занимание е форума. цял ден на работа, после се прибирам и форума. всички тук сте ми компанията...макар и непряко а четейки публикациите и темите. Понякога се усещам колко тъпи коментари пускам, защото съм изтъпял
                Мерси че сте пуснали тази тема и извинявайте че ви занимавам с глупостите си
                In God we trust, all others pay cash.
                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• Ами то си е за мъка ... разстоянието влияе много лошо ... ако не на връзката , то на психиката . Защо не и направиш изненада , и като пуснат самолетите не отидеш на гости
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                    Мъчно ми е за жената. Тази сутрин се чухме по телефона и тя ми каза че при нея (във Виена) е хубаво времето и излиза на раходка....самичка, защото й е писнало да стои сама вкъщи. Усещам как ми става все по-мъчно и по-мъчно...преди като дойде събота и неделя и ставам сутрин с огромен ентусиазъм как ще се разходим заедно после ще отида да си измия Алфито и после ...обядваме някаде навън, после се шматкаме а сега....нямам желание да си измия колата, нямам апетит, нямам желание за нищо.... единственото ми занимание е форума. цял ден на работа, после се прибирам и форума. всички тук сте ми компанията...макар и непряко а четейки публикациите и темите. Понякога се усещам колко тъпи коментари пускам, защото съм изтъпял
                    Мерси че сте пуснали тази тема и извинявайте че ви занимавам с глупостите си
                    Знам много добре как се чувстваш.И аз съм така,моята мома е в Бургас,а аз съм в София.Гледам да се връщам колкото се може по-често ама пак има поне 2 седмици и то само за 2 дни.И аз като теб чета форума и общо взето гледам да се разведрявам с него,че иначе не си е работа.Гледай напред и си мисли само кога ще се видите и,че не емного времето.Бъди оптимист,другото не е важно
                    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                      Ами то си е за мъка ... разстоянието влияе много лошо ... ако не на връзката , то на психиката . Защо не и направиш изненада , и като пуснат самолетите не отидеш на гости
                      началото на май ще ходя за две седмици. То общо взето се виждаме всеки месец за по една две седмици
                      In God we trust, all others pay cash.
                      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48990
                        Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                        Клуб Алфа Ромео България има удоволствието да Ви покани на честването на 100 годишния юбилей на любимата марка под надслов „100 години страст”. Събитието ще се проведе на 27 юни (неделя) от 11:00 часа на площад Княз Александър I в София. Програмата на празненството включва среща, на която всеки ще може да се докосне до уникални класически автомобили, да се наслади на най-новите модели на Алфа Ромео и да се полюбува на над 200 Алфи, събрани на едно място. Честването ще продължи с автомобилен парад по централните софийски улици и ще завърши в ресторант Урвич на брега на езерото Панчарево, където за всички фенове Клуб Алфа Ромео България е подготвил барбекю с многобройни изненади.

Официални партньори на мероприятието са Ауто Италия, Милано Моторс, Италианското посолство и Италианския институт за външна търговия.

Планира се парада да се води от Н. Пр. Стефано Бенацо, посланик на Италия (с някоя от уникалните класически Алфи на Звезделин), а официално са поканени кметът на София Йорданка Фандъкова, зам.кметът по транспорта Любомир Христов, министърът на транспорта Александър Цветков и много други.
                        Еееее, много се кефя за това мероприятие. Чакам с нетърпение!
                        Преди известно време си представях нещо такова, но никога не съм предполагал, че ще стане реалност.
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

• Цените на Алфа 156 след 2000г вече са под 4000лв

Comment

• споко

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                            Да взема и аз да се изповядам.Скъсаха ме на първия ми изпит,който беше математика за 2 точки и сега ще има да се мъча пак с него.Много гадна работа това нещо,направо избиха всякакво желание в мен за учене
                            Спокойно колега, това не е нищо в сравнение с моето:
                            Физика 1 - скъсан 5 пъти, 2 пъти за 1 точка, 2 пъти за 2 точки
                            Математика 1 -скъсан 3 пъти, за по 1,2 точки
                            Механика 1 -скъсан 5 пъти, 3 пъти за по 2 точки, 1 път за 1
                            Съпромат 1 и Динамика ще ги влача до 4-ти курс най-вероятно
                            По други предмети също са ме късали , но не повече от 3 пъти, Става въпрос за ТУ-София
                            АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
                            AR 156 '99 1.9 JTD
                            Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

• Днес има одит от Женева в офиса. Стискайте палци всичко да мине о.к. за да има премийки!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                                Днес има одит от Женева в офиса. Стискайте палци всичко да мине о.к. за да има премийки!
                                А дано... и после да не забравиш да ни почерпиш за духовната подкрепа
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X